Hårtab

Hvordan kan hårtab behandles?

Mange lider af hårtab og det sker desværre ofte allerede i en tidlig alder. Det er primært mænd som oplever hårtab, allerede fra 20 års alderen. Det kan vi heldigvis gøre noget ved.

Behandling er en teknik, der får ens egne hår til at vokse.
Vi ved at der findes celler i hver eneste hårsæk, selv de steder hvor der ikke vokser noget hår, eller endda de steder hvor der ikke engang er hårsække. Vi indsætter en meget lille nål i hver hårsæk og stimulerer derfor cellerne. Resultaterne forbedres når der anvendes en hårvækst skabende faktorer. Denne hårvækst skabende faktorer er specielle peptider, der aktiverer ens egne celler.
Disse hårvækst skabende faktorer er ikke-menneske peptider. Disse er sikre produkter der ikke er skadelig for din hud eller helbred.

Vores specielle nål vil ikke penetrerer huden. Disse små nåle er kun 0,3 mm i diameter, og vil kun trænge igennem hårsækkene. Vi vil ikke penetrere det dermale lag af huden. Dette er en epidermal behandling.

Vil du se flere billeder? Klik her

Har du brug for en tid?

Du kan booke direkte her. Find hurtigt og nemt den tid som passer dig.

Vi glæder os til at se dig.

Resultater

For at opnå et maksimum resultat er det vigtigt at anvende hjemmeplejeprodukter.
Den stamcelleaktiverende behandling vil skabe helt nye hår som vil være meget fine, og de skal derfor stimuleres med en serum, Hair Rescue for at opnå fylde og pigment. Denne serum skal anvendes hver dag. Hair Rescue serummet er 100 % planteekstrakter, som forlænger hårsækkenes vækstfase. Den vil bringe mere vital til håret, gøre det stærkere, fremme farven og gøre hårene tykkere.

Forskellen på serummet og den stamcelle aktiverende behandling er stor, hvor serummet kun virker på nuværende hår, der vil vokse sig længere, kraftigere og mørkere. Selve behandlingen kan skabe helt nye hår, hvor serummet til hjemmebehandling, skal fortsætte boosting af de nye hår.

Serummet skal anvendes kontinuerligt, ellers vil denne risikere at gå tilbage til udgangspunktet. Serummet sørger for at forlænge cyklussen, og hårene udskiftes mere sjældent.

Dette er en behandling der kræver 2-4 gange med 4-6 ugers interval. Du vil kunne se resultatet efter 2-3 mdr. 

Pris

Stamcelleaktivering øjenbryn:
Kr. 750,00

Stamcelleaktivering lille område:
Kr. 1.100,00

Stamcelleaktivering stort område:
Kr. 1.800,00

Prisen er inkl. 1 behandling.

(For øvrige ønsker eller områder kontakt Art by Nikka på telefon: 93 91 94 51 eller info@abnikka.dk).