Få smuk hud med en Skin Jet hudslibning behandling

Vi kan ikke gå igennem livet uden at få nogle mærker, der markerer vores alder. Det er forskelligt, hvad livet må bringe; Nogle får mange rynker, rødme i ansigtet eller akne ar for at nævne nogle få. Nogle finder disse smilerynker og røde kinder charmerende, mens andre gerne vil opnå en glattere og mere ensfarvet hud i ansigtet.

En Skin Jet behandling er til dig, som gerne vil have en smuk, blød og ensartet hud, så du kan føle dig som den bedste udgave af dig selv. Denne behandling hjælper din hud med at reducere de hudproblemer, som du gerne vil have formindsket for at opnå et smukt resultat, som du er tilfreds med.

Huden er kroppens største organ

Huden har mange funktioner såsom regulering af kropstemperatur og at værne mod kemikalier, bakterier og virus. Huden er slidstærk, da den skal kunne holde til at blive udsat for lidt af hvert, men nogle gange bliver hudens barrierefunktion, som sidder helt ude i hudens hornlag, ødelagt, og der samles bakterier, som kan øge risikoen for infektioner i huden.

Rynker er et led i kroppens naturlige aldring, men skyldes også livsstil (rygning og sol) og arv, da nogle mennesker udvikler rynker før andre. Rynker forekommer, når huden bliver tyndere og efterhånden mister nogle af sine elastiske egenskaber. 

Aldringstegn ses på overfladen som f.eks. dybe rynker i panden eller de mere fine rynker under øjnene.

Som alt muligt andet, så skal huden også passes og plejes for at vedligeholde dens blødhed og elastiske egenskaber. En Skin Jet behandling er til dig, der ønsker en effektiv behandling mod ujævnheder i huden bl.a. en effektiv ansigtsbehandling mod rynker. Læs mere i afsnittet under for flere eksempler, og hvad en Skin Jet behandling kan gøre for dig. 

Har du brug for en tid?

Du kan booke direkte her. Find hurtigt og nemt den tid som passer dig.

Vi glæder os til at se dig.

Skin Jet

Skin Jet er et tysk koncept udviklet af Dr. med. K. Kommender-Spira. Med over 20 års erfaring i branchen ved hun præcis, hvordan man succesfuldt løser forskellige hudproblemer, som efterlader huden med flotte resultater. 

Behandlingen er meget effektiv og giver et tydeligt resultat efter første behandling, hvor hudstrukturen bliver forbedret. Med en kombination af Skin Jet behandlinger samt tilhørende produkter vil hudproblemer såsom;

 • Rynker
 • Ar
 • Acne vulgaris (akne)
 • Rosacea (rødme)
 • Cellulitis (appelsinhud)
 • Pigmentpletter

… hurtigt blive reduceret eller forsvinde helt samt huden bliver glattere og får et ikke-kirurgisk ansigtsløft.

Skin Jet ansigtsbehandling foregår med en maskine med indbygget fem store virkningsfulde funktioner i én. Maskinen er udviklet af Dr. med. K. Kommender-Spiras mand Dr. Ing. W. H. Spira, hvor behandlingens hovedfokus ligger på at holde huden og cellerne sunde ved at aktivere cellerne på ny.

Før behandling

Du skal have en samtale med vores kosmetolog inden din første Skin Jet behandling. Jeres samtale vil handle om forløbet, og hvilke behandlinger, vi vil anbefale. Her aftales også, hvordan du selv fortsætter behandlingen i dit eget hjem med de produkter, vi anbefaler at bruge.

Behandling

Først renses huden for døde hudceller, gammel makeup og urenheder.

 1.   Hudslibning – fjerner døde hudceller og forhorninger.
 2.   Ultralyd – produkterne trænger dybere ind i huden for et bedre resultat.
 3.   Ultralyd i magnetfelt – vævet i huden slapper af samt optimerer de aktive ingredienser i produkterne.
 4.   Ultralyd med rødt lys – smertelindrende, muskelafslappende og fedtreducerende.
 5.   Ultralyd med blåt lys – har en sammentrækkende effekt på porerne samt effektiv mod inflammatorisk hud specielt akne, rosacea, stresset og uren hud.

Din behandlingvarer omkring 45 min og du bliver behandlet af vores dygtige kosmetolog, der er specialuddannet og har mange års erfaring. Der skal gå 2-3 uger mellem behandlingerne.

I trygge hænder

Hos Art by Nikka tilbyder vi Skin Jet behandlinger med 5-i-1 maskinen, som er udviklet af Dr. Ing. W. H. Spira. Du vil blive grundig vejledt af vores veluddannede personale, hvor vi tilsammen finder den helt rigtige behandling, der passer dig og din hudtype bedst. Vi ønsker, at du føler dig tryg og komfortabel hos os – derfor bestræber vi altid efter at have en åben dialog med vores kunder, så du kender til din behandling og du ved, hvad der kommer til at ske.

Atmosfæren hos Art by Nikka er afslappet og uformel, og du vil møde et kompetent personale i et varmt og klinisk miljø. Vores behandlinger er din tid til luksus og ren velvære, hvor du er i centrum og bare kan slappe af og lægge bekymringerne væk i en stund.

Pris

En Skin Jet behandling:

595,00 kr.

Du kan med fordel købe et klippekort, hvor du sparer penge på dine behandlinger:

Klippekort til tre behandlinger: 1,517 kr. Spar 90 kr. pr. behandling.

Klippekort til seks behandlinger: 2,677 kr. Spar 149 kr. pr. behandling.

(For øvrige ønsker kontakt Art by Nikka på telefon: 93 91 94 51 eller info@abnikka.dk).